Την ώρα που τα 12 πατριωτικά παρακλάδια έρχονται να μας σώσουν από την «ισλαμική εισβολή και τον πολιτισμικό εκφυλισμό, αδυνατούν να ξεχωρίσουν τα βασικά: τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδος (ΔΣΕ) του ΚΚΕ από τον Εθνικό Δημοκρατικό Ελληνικό Σύνδεσμο (ΕΔΕΣ) του Ναπολέοντα Ζέρβα.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση του νέου ακροδεξιού συνασπισμού με το όνομα «Πατριωτικός Συνασπισμός» μεταξύ των 12 σημάτων από τα κόμματα που τον αποτελούν βρέθηκε και αυτό του Δημοκρατικού Στρατού.

Τη σχετική εικόνα είχε σπεύσει να διαφημίσει μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος μόλις το λάθος έγινε αντιληπτό από τους «ακολούθους» του υποστήριξε ότι το σήμα του ΔΣΕ τοποθετήθηκε «εκ παραδρομής».

Ωστόσο, πρέπει να εξετάσει κανείς πώς μπορεί ο δημιουργός αυτής της… αφίσας των ακροδεξιών «παραρτημάτων» να μπέρδεψε το σήμα του Δημοκρατικού Στρατού με μία από τις πολιτικές συνιστώσες του συγκεκριμένου εγχειρήματος, που περιλαμβάνει από ακροδεξιούς και εθνικιστές, μέχρι παλαιοημερολογίτες χριστιανούς.

Επέστρεψε στον… Ζέρβα

Θέλοντας να κρατήσει ζεστό το ακροδεξιό του ακροατήριο, ο κ. Μπογδάνος επέστρεψε έπειτα από λίγη ώρα στη σφαίρα του twitter, αναρτώντας μια εικόνα με τον Ναπολέοντα Ζέρβα του ΕΔΕΣ.

Μάλιστα, η εικόνα του δαφνοστεφανομένου ιδρυτή του Εθνικού Δημοκρατικού Ελληνικού Συνδέσμου συνοδευόταν από μια δάδα -για να θυμίζει και παλιά ΝΔ ίσως- και την ελληνική σημαία, μαζί με το όνομα «Άσβεστη Εθνική Φλόγα Α.Ε.Φ. Ζέρβας», που είναι η νεολαία του «Πανελληνίου Συνδέσμου Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑΣ».

Δείτε την ανάρτηση του κ. Μπογδάνου: