Ο κορυφαίος των Ντένβερ Νάγκετς στο 1-0 επί των Μαϊάμι Χιτ τα ξημερώματα, Νίκολα Γιόκιτς παρουσιάστηκε φειδωλός στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του τονίζοντας πως γνωρίζει τι είναι ικανό να κάνει το Μαϊάμι και χρειάζεται προσοχή από την ομάδα του.

Αναλυτικότερα ο Σέρβος σέντερ δήλωσε: 

«Δεν είμαι καθόλου ενθουσιασμένος. Ξέρω για τι είναι ικανό το Μαϊάμι, απέκλεισαν πολύ καλές ομάδες και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τους αντιπάλους μας και δεν χαλαρώνουμε, πρέπει να γίνουμε ακόμη καλύτεροι», ανέφερε ο Σέρβος σέντερ.

Σχετικά με το πόσο έτοιμοι εμφανίστηκαν οι Νάγκετς, παρότι είχαν διακοπή δέκα ημερών μεταξύ της σειράς με τους Λέικερς και την έναρξη των τελικών, είπε: «Όπως βλέπετε, κάηκα λίγο από τον ήλιο, από το μπάνιο στην πισίνα. Είχαμε δύο μέρες ρεπό, αλλά κάναμε κάποιες ασκήσεις μόνοι μας και οι γυμναστές μας φρόντισαν ώστε να είμαστε σε φόρμα όταν θα αρχίσουν οι τελικοί».

Όσο για το αν ενόχλησε τον ίδιο και τους συμπαίκτες του ότι πολλοί δεν τους υπολόγιζαν στα playoffs παρότι ήταν πρώτοι στη Δύση; «Δεν το συζητήσαμε καν. Από την πρώτη μέρα στην προετοιμασίας, νιώθαμε κάτι διαφορετικό γίνεται στην ομάδα και είμαστε αισιόδοξοι πως θα πάμε καλά»,