Συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό» έδωσε την Πέμπτη και λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης όπου μάλιστα εμφανίστηκε σε ιδιαίτερα χαλαρή διάθεση.

Μάλιστα τόσο ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram, στιγμιότυπα από όσα εκτυλίχθηκαν backstage στο πλατό του ΑΝΤ1.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και είχε τετ-α-τετ με τους παρουσιαστές βγάζοντας selfies.

Οι κολοκυθοκεφτέδες και το πουντλ ξετρέλαναν τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ωστόσο, το καλύτερο περίμενε τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά το τέλος της εκπομπής, καθώς τον περίμεναν λαχταριστοί κολοκυθοκεφτέδες από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Μάλιστα του άρεσαν τόσο πολύ που έφαγε και δεύτερο κομμάτι.

«Έλα και μας έπιασε η πείνα», λέει ο πρωθυπουργός χαριτολογώντας σε story που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram. «Αμέσως μετά την εκπομπή μας περίμεναν ζεστοί κολοκυθοκεφτέδες από τη μοναδική Αργυρώ Μπαρμπαρίγου», αναφέρει στη λεζάντα του story.

Βέβαια ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν περίμενε να βγει για τη συνέντευξη και όντας καθισμένος σε έναν καναπέ με τους συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα αλλά και τον ίδιο τον παρουσιαστή, στους οποίους ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έδειξε κάτι από το κινητό του, ενώ ξετρελάθηκε από το μικρόσωμο πούντλ, το σκυλί του Γιώργου Λιάγκα, τη «Φούσκα».