Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του στην Κρήτη, ο  Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το καταφύγιο ζώων «Takis Shelter», του φίλου του, Τάκη, όπως είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανάρτησε στο TikTok.

Στο νέο βίντεο υπάρχουν πλάνα από την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο συγκεκριμένο καταφύγιο ζώων, ενώ το συγκεκριμένο μήνυμα έχει… εγκρίνει ο Πίνατ, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Σήμερα επισκέφθηκα τον φίλο μου τον Τάκη, πρέπει να είναι το μεγαλύτερο και το καλύτερα οργανωμένο καταφύγιο ζώων στην Ελλάδα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θυμήθηκα και την επίσκεψη στη φιλοζωική στην Ηλιούπολη, όταν γνώρισα τον Πίνατ, όταν με διάλεξε ο Πίνατ. Έχει γίνει σταρ, αλλά μέσα από το σταριλίκι μας επιτρέπει να αναδείξουμε και πτυχές της πολιτικής μας που αφορούν την ευζωία των ζώων», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Έχουμε μετατρέψει και την κακοποίηση των ζώων σε κακούργημα, πέραν του υποχρεωτικού τσιπαρίσματος πια, του υποχρεωτικού ελέγχου DNA για τα ζώα έτσι ώστε να μπορούμε να γνωρίζουμε ένα αδέσποτο ζώο από πού προήλθε. Είναι μια καινοτόμος πολιτική την οποία δεν την έχει εφαρμόσει κανένα άλλο κράτος, είμαστε στην πρώτη γραμμή», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το βίντεο στο TikTok

@kyriakosmitsotakis_ Adopt don’t shop 🐶🐾🐱 #TakisShelter #KyriakosMitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis