Ήμερες εξελίξεων είναι αυτές που έρχονται στον ΠΑΟΚ. Χθες είχαμε τρεις αποχωρήσεις με τους Κούρτιτς, Ολιβέιρα και Κεντζιόρα να αποτελούν παρελθόν και τον Ραζβάν Λουτσέσκου μαζί με τον Ζοσέ Μπότο να έχουν συμφωνήσει για τις προσθήκες του καλοκαιριού.

Αυτές θα είναι γύρω στις 7, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί στην απόκτηση ενός επιθετικού ενός κεντρικού χαφ και ενός εξτρέμ που θα έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Τώρα το μεγάλο ερώτημα είναι το μπάτζετ που θα διατεθεί για τις προσθήκες αυτές με τους Λουτσέσκου και Μπότο να αναμένουν συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη ο οποίος μέχρι τουλάχιστον και χθες δεν είχε έρθει σε επαφή μαζί τους.

Το δεδομένο πάντως για τον «δικέφαλο του Βορρά» και αρκετά σημαντικό είναι πως όπως δήλωσε και σε ρουμάνικο Μέσο ενημέρωσης ο Λουτσέσκου, δεν προτίθεται να αποχωρήσει από τους «ασπρόμαυρους» αφού έχει συμβόλαιο ένα χρόνο ακόμα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνει. Οπότε και θα ρυθμίσει μαζί με το επιτελείο του τα θέματα με τους κύριους στόχους για τους οποίους θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ.