Τα 90 της χρόνια έκλεισε το Σάββατο (27/5) η Ζωζώ Σαπουντζάκη και το γιόρτασε παρέα με καλούς της φίλους, τραγούδι και χορό.

Η ίδια έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και, μεταξύ άλλων, ευχήθηκε να σβήσει του χρόνου κι άλλη τούρτα, ενώ αναφέρθηκε και στο πέρασμα του χρόνου.

«Ευχήθηκα να είμαι γερή και να σβήσω του χρόνου κι άλλη τούρτα», δήλωσε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Και αποκάλυψε στην συνέχεια: «Στο σπίτι είμαι νοικοκυρά. Κάνω τα πάντα. Με τον σύντροφό μου είμαστε αγαπημένοι και εύχομαι μέχρι το τέλος να είμαστε έτσι».

Σχετικά με το πέρασμα του χρόνου σχολίασε: «Τα χρόνια δεν τα μέτρησα με την ταυτότητα μου γιατί είχα ως ταυτότητα την σθεναρή μου οντότητα. Είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων. Βάζω μόνο μια κρέμα στο πρόσωπό μου».

Δείτε το απόσπασμα

Η αειθαλής «βασίλισσα της νύχτας»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη κατάφερε να γίνει συνώνυμο του γλεντιού και της νυχτερινής διασκέδασης, αξιοποιώντας το ταλέντο της στο τραγούδι και στην πίστα, που μετέφερε και στη μεγάλη οθόνη.

Έζησε μία ζωή γεμάτη και όπως έχει πει η ίδια «Εγώ θα ζήσω δύο ζωές, το λέει και το όνομά μου, Ζω- Ζω».

Κυριάρχησε στη μεγάλη οθόνη και στις μεγάλες πίστες κι έμαθε στον Έλληνα πώς να διασκεδάζει.

Στο μαγαζί που τραγουδούσε, σύχναζε η ελίτ της χώρας από πολιτικούς, επιχειρηματίες, κοσμικούς και καλλιτέχνες.

Από τον Αριστοτέλη Ωνάση με τον γιο του, ο οποίος δήλωσε ερωτευμένος μαζί της μέχρι τον Σοφοκλή Βενιζέλο.

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης δήλωσε πως όταν την φίλησε έτρεμε και ο Σταύρος Νιάρχος είπε πως δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία της.

Έκανε δύο γάμους με επιστήμονες, όπως ήθελε η μητέρα της.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη δεν κατατάσσεται σε ένα είδος, αυτό της τραγουδίστρια ή της ηθοποιούς αλλά αποτελεί ένα είδος από μόνη της.