Οι Λος Άντζελες Λέικερς γνώρισαν τον αποκλεισμό στους τελικούς της Δύσης από τους Ντένβερ Νάγκετς με τον «βασιλιά» τους Λεμπρόν Τζέιμς κατόπιν, να δηλώνει πως θα πρέπει να σκεφτεί το μέλλον του πλέον. Οι φίλοι λοιπόν του Τζέιμς ανησύχησαν μήπως σταματήσει του χρόνου, αφού έχει μεγαλώσει αρκετά. Βρίσκεται στα 38 του και δεν θα ήταν παράλογη μία τέτοια απόφαση.

Πάντως σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο Λεμπρόν δεν σταματάει, τουλάχιστον του χρόνου. Θα επιστρέψει στο Λος Άντζελες για να διεκδικήσει δαχτυλίδι με τους «λιμνάνθρωπους».

Τάδε έφη το ESPN. Το γνωστό δίκτυο επικαλούμενο πηγές από το περιβάλλον του τόνισε πως ο Λεμπρόν θα αγωνιστεί κανονικά και τη σεζόν 2023-2024. Ο «βασιλιάς» θα επιστρέψει στο «ΛΑ» για να κυνηγήσει το 5ο δαχτυλίδι της καριέρας του στην 21 σεζόν του στον «μαγικό κόσμο».

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος ο Τζέιμς έκανε ακόμα μια πολύ καλή χρονιά, με τους Λέικερς, αφού μέτρησε 28,9 πόντους, 8,3 ριμπάουντ και 6,8 ασίστ κατά μέσο όρο τη σεζόν 2022-2023 χωρίς ωστόσο αυτή του η προσπάθεια να στεφθεί με επιτυχία.