Με αφορμή το κλείσιμο των 20 Χρόνων από την ίδρυση του, το Porsche Club Greece  θα γιορτάσει αυτό το γεγονός με μια τετραήμερη, πανευρωπαϊκή εκδήλωση στο Βόλο και στο Πήλιο από τις 13 ως τις 16 Ιουλίου όπου αναμένεται μεγάλη συμμετοχή ιδιοκτητών Porsche.

Η ίδρυση του Club οδηγών Porsche γεννήθηκε τον Φεβρουάριου 2003 με την πρώτη συνάντηση ιδιοκτητών οχημάτων ενώ λίγο αργότερα υπήρξε και η καθοριστική ιδρυτική συνέλευση στα γραφεία του Συλλόγου Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων, δίνοντας και μια επίσημη μορφή στο Club.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Club κ. Δημήτρης Δημόκας «Στόχος της εκδήλωσης εκτός από την επέτειο είναι να προβάλουμε το όμορφα τοπία της χώρας μας» ενώ η γιορτή δεν αφορά μόνο τα μέλλη αλλά «Καλούμε όλους τους κατόχους Porsche να σημετεχουν σε αυτή την τριήμερη εκδηλώσεις»

Σήμερα, μετά από 20 χρόνια το γνώριμο Club ετοιμάζει μια μεγάλη τετράτροχη γιορτή στο  Πήλιο εκεί που θα δώσουν  ραντεβού όλα τα μοντέλα της Porsche με σε μαγευτικές διαδρομές στο βουνό των Κενταύρων . Το  Club στην Ελλάδα θα έχει την εποπτεία της διοργάνωσης, ενώ αναμένεται να συμμετέχουν και ιδιοκτήτες από όλη την Ευρώπη!