Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Euroleague, με τους παίκτες των Ερυθρόλευκων να μην μπορούν να πιστέψουν στο πως έχασαν αυτό το ματς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μάζεψε τους παίκτες του στα αποδυτήρια μετά το ματς και έβγαλε μια συγκινητική ομιλία ζητώντας τους μεταξύ άλλων να μην έχουν κατεβασμένα κεφάλια και έχουν τον σεβασμό του για όλη την προσπάθεια που έκαναν στη σεζόν.

Η ομιλία που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τον σεβασμό μου για την προσπάθεια όλη σεζόν. Ήταν μία εξαιρετική σεζόν για εμάς, ήταν μία σπουδαία ομάδα… Προηγούμασταν στο σκορ σήμερα (σ.σ χθες) σε όλο το παιχνίδι, αλλά κάποιες λεπτομέρειες ήταν εναντίον μας στο τέλος. Για να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Κατά τη γνώμη μου, πολλές φορές η προσπάθεια είναι επίπονη και ανυπόφορη για να τη συνειδητοποιήσεις, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ και πάντα μαθαίνεις από κάτι σαν αυτό.

Από τη δική μου πλευρά, ακόμη και τώρα, στον ημιτελικό, σε όλη τη σεζόν και σε όλες τις κρίσιμες στιγμές της, δείξατε ότι είστε ομάδα, εξαιρετικοί συμπαίκτες, θυσιάσατε τον εαυτό σας και κάτι που όλος ο οργανισμός του κλαμπ είναι ευγνώμων για αυτό. Ξερω πως είναι δύσκολο να το πούμε τώρα αλλά έχουμε ένα ακόμη τίτλο να πάρουμε. Σε ένα μήνα περίπου από τώρα και για μία ακόμη φορά θα μείνουμε ενωμένοι να παλέψουμε μέχρι το τέλος για αυτό που αξίζουμε. Κάντε μου μία χάρη. Μην είστε σκυθρωποί! Ας έχουμε περηφάνεια για ό,τι πετύχαμε φέτος! Παρακαλώ ψηλά τα κεφάλια».