Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε χθες (13/5) τον ΠΑΟΚ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των ημιτελικών της Basket League, με τους Ερυθρόλευκους να παίρνουν εν τέλει τη νίκη, μετά από ένα… ζόρικο πρώτο ημίχρονο, επικρατώντας με σκορ 83-65.

Η ΚΑΕ έδωσε την παρακάμερα στη δημοσιότητα, με μία από τις σκηνές που χρήζουν αναφοράς να είναι η παρουσία των μικρών αθλητών της  Elite Basketball Academy του Βόλου οι οποίοι έγιναν viral επειδή έκαναν το ίδιο τελετουργικό με αυτό που κάνουν οι παίκτες των Πειραιωτών πριν τα παιχνίδια.

Τα παιδιά είχαν λοιπόν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν από κοντά, βλέποντας τον Βενιαμίν Αμπόσι, που αντικατέστησε τον Κώστα Σλούκα στη 12αδα για το ματς, να δέχεται το… φατούρο από τους συμπαίκτες του μετά την υπόδειξη του Σάσα Βεζένκοφ.

Παράλληλα, η μασκότ του Ολυμπιακού ο Θρυλέων είχε την τιμητική, με τους μικρούς φίλους της ομάδας να του ζητούν φωτογραφία, ενώ στο φινάλε του αγώνα ξεχώρισε το… αίτημα των Ερυθρόλευκων οπαδών από τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ώστε να γυρίσουν με το ευρωπαϊκό από το Κάουνας και το Final Four.

Δείτε το βίντεο: