Στο μικροσκόπιο των μέσων ενημέρωσης μπαίνουν σταδιακά οι άνθρωποι που θα καταθέσουν ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, υπέρ του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου,  που δολοφόνησε την 21χρονη σύζυγο του, Καρολάιν Κράουτς μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021.

Μεταξύ αυτών, που στηρίζουν τον συζυγοκτόνο είναι και μια Ουκρανή που δηλώνει ερευνήτρια – δημοσιογράφος, μοντέλο, ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων, πολιτική επιστήμονας, ενώ φέρεται να απασχολείται και ως αεροσυνοδός. Η ίδια δεν περιορίζεται στον Αναγνωστόπουλο, έχει εκφράσει την στήριξή της και στην Ρούλα Πισπιρίγκου.

Αμφισβητεί τη δικαστική απόφαση και παρουσιάζει τη δική της «έρευνα»

Στη μακρά λίστα επαγγελμάτων, η 34χρονη δηλώνει επίσης κόρη μοντέλου και απόγονος οικογένειας «Ουκρανών λόρδων», ιδρύτρια ανθρωπιστικής ΜΚΟ για το περιβάλλον και γόνος επιχειρηματικής οικογένειας. Μάλιστα, έχει αυτοχαρακτηριστεί ως η «πριγκίπισσα της ζάχαρης», αφού όπως λέει, η οικογένειά της δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα.

Κατά τις ίδιες πηγές, η “έρευνά” της για την πολύκροτη δίκη μετρά έξι κεφάλαια, στα οποία αμφισβητεί τη δικαστική απόφαση, θεωρώντας ότι είναι κατασκεύασμα των μέσων ενημέρωσης.

«Είναι ένας άνθρωπος που χρειάζεται τη βοήθειά μας. Προσπαθήστε να τον ακούσετε. Το ξέρω ότι δεν μπορούν να το κάνουν όλοι, αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι η μόνη. Είναι ένας άνθρωπος που αν τελικά αποδεχτεί το κακό, χρειάζεται την υποστήριξη περισσότερο από ποτέ διότι είναι ένας άνθρωπος ψυχολογικά ισορροπημένος”, υποστήριζε στις αναρτήσεις της, για τον άνθρωπο που σκότωσε τη σύζυγό του, μπροστά στα μάτια του ενός έτους παιδιού τους και στη συνέχεια αφαίρεσε τη ζωή και του σκύλου της οικογένειας.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA