Ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε μία αποκάλυψη στη σημερινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι την εποχή που έγινε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, είχε γίνει μία διάρρηξη στο σπίτι του, την οποία κάποιοι προσπάθησαν να την συνδέσουν με την πολύκροτη υπόθεση.

Γιώργος Παπαδάκης: Ασύλληπτο σαρδάμ – Είπε τον Πούτιν… πoυ@@@

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε τα εξής

«Έτυχε την εποχή εκείνη να έχω μια προσωπική ταλαιπωρία και θα το αποκαλύψω για πρώτη φορά. Μια προσωπική ταλαιπωρία στο σπίτι μου, μια διάρρηξη. Με μήνυμα που μου έστειλαν κάποιοι από μια ειδική εφαρμογή, ενέπλεκαν την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν με την διάρρηξη στο σπίτι μου. Αυτό το λέω για πρώτη φορά. Είναι το ίδιο κύκλωμα.

Πριν αποκαλυφθεί ότι τη δολοφονία είχε κάνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Μου έλεγαν «ψάξε γιατί αυτοί που μπήκαν στο σπίτι σου είναι οι ίδιοι με τη δολοφονία της Καρολάιν». Ήταν σαν να μου έλεγε ότι αυτοί που μπήκαν και σκότωσαν την Καρολάιν ήταν αυτοί που διέρρηξαν το σπίτι μου. Είναι φρίκη αυτό το πράγμα».

«Τότε, λοιπόν, μου είχαν πει στις Αρχές «Παπαδάκη ξέρουμε ποιος είναι ο δολοφόνος και σε λίγες μέρες θα ομολογήσει. Ήξεραν ότι είναι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και περίμεναν να δέσει την υπόθεση», σημείωσε ο Γιώργος Παπαδάκης.