«Άφωνοι» έμειναν οι τηλεθεατές του «Καλημέρα Ελλάδα» αλλά και όσοι βρίσκονταν στο στούντιο της εκπομπής, το πρωί της Παρασκευής (30/12).

Στην τελευταία εκπομπή του 2022, ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε γκάφα ολκής, αφού αποκάλεσε τον Πούτιν, πού@@@.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος μιλώντας με τους συνεργάτες του σχετικά με τις τιμές του πετρελαίου, ήθελε να πει «παρά τις απειλές του Πούτιν;». Και είπε «παρά τον που@@@;».

Αμέσως κατάλαβε το λάθος και το διόρθωσε, προσθέτοντας «τι να κάνουμε, σαρδάμ», με τη Μαρία Αναστασοπούλου να σχολιάζει «ω, Θεέ μου».

Η αμηχανία τους ήταν φανερή. Ο άλλος συνάδελφός τους που εξηγούσε τις διακυμάνσεις στις τιμές του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, έσπευσε να συνεχίσει την ανάλυση ώστε το σαρδάμ να ξεχαστεί γρήγορα.

Δείτε όσα έγιναν on air

O απολογισμός του χρόνου

Χθες, ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα» έναν απολογισμό του χρόνου, μιλώντας μάλιστα για το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Αυτή είναι “αρρώστια”, δεν γίνεται! Θα την αφήσω τελείως μόνη της; Κάθε μισή ώρα με τρία τέταρτα θα βγαίνω 2-3 λεπτά, θα λέω μια “κουταμάρα” και θα ξαναγυρίζω πίσω. Θα είμαι από πάνω, με την αγκαλιά. Αυτή η πρωινή ζώνη, δεν ξέρω αν ακούγεται εγωιστικό, είναι δημιούργημά μου, είναι παιδί μου», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Αυτή τη στιγμή έχουν δουλειά πάνω από 300 άτομα, σε όλους τους τομείς. Και αυτό εμένα με γεμίζει με ευτυχία. Συγγνώμη που το λέω, αλλά είναι ο απολογισμός του χρόνου», συνέχισε.