Φαίνεται πως ο Εμανουέλ Μακρόν έχει μεγάλο fan club, με τους θαυμαστές τους να μην κρύβουν τον θαυμασμό τους μόλις βρεθούν κοντά του.

Ήταν πρόσφατα που ο πρόεδρος της Γαλλίας επισκέφθηκε επαγγελματικό λύκειο, με τους μαθητές να του έχουν επιφυλάξει θερμή υποδοχή. Τον υποδέχτηκαν μετά μουσικής και ο Εμανουέλ Μακρόν δεν άργησε να… γοητεύσει.

Ο Εμανουέλ Μακρόν βρέθηκε στο Charente Maritime μαζί με τρεις υπουργούς. Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Γάλλος πρόεδρος βρήκε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μαθητές λυκείου.

Συγκεκριμένα, έκανε μια στάση στο λύκειο Bernard Palissy, γαλλικό επαγγελματικό σχολείο που βρίσκεται στο Saintes.

«Α, είστε πολύ όμορφος»

Ορισμένοι από τους μαθητές εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να πουν στον πρόεδρο τις σκέψεις τους για εκείνον. «Είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής σας, κύριε! Σας παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό, από το 2017, ήδη θυμάμαι», ακούγεται να λέει που μεταδίδει το Quotidien.

Μια από τις μαθήτριες φαίνεται πως γοητεύτηκε από την παρουσία του προέδρου, σε σημείο που να του κάνει και κομπλιμέντο.

Αφού φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, η μαθήτρια του έκανε μια φιλοφρόνηση. «Α, είστε πολύ όμορφος, κύριε!» με τον Γάλλο πρόεδρο να χαμογελά και να κάνει το χαρακτηριστικό κλείσιμο ματιού μετά τη selfie τους.