Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και έθεσε νέα δεδομένα στο… τραπέζι για το Πανθεσσαλικό και την πιθανότητα να διεξαχθεί στον Βόλο.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος της πόλης της Μαγνησίας, δήλωσε την πρόθεσή του να παραχωρήσει, εντέλει το γήπεδο με τους όρους, που είχαν συμφωνηθεί εξ αρχής, αρκεί η ομοσπονδία να υποβάλλει σχετικό αίτημα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου στο metrosport.gr:

«Ο τελικός είναι περιφερόμενος θίασος, έπρεπε να ήταν γιορτή και να χαίρεται ο κόσμος να τον παρακολουθήσει. Για να τον θέλω, θα πρέπει να με πάρουν τηλέφωνο και να μου το ζητήσουν. Αν πραγματικά κατάλαβαν τι έκαναν, γιατί να μη δώσω το γήπεδο. Αν έρθει το αίτημα, θα δώσω το γήπεδο, γιατί τους βλέπω και ταλαιπωρούνται».

Επίσης, τόνισε: «Υπάρχει τοξικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο παράγοντας δεν παίζει μπάλα, αλλά παίζει έξω από τις τέσσερις γραμμές και δίνει λύσεις. Μιλάμε για νούμερα, γιατί δεν κάνουν διπλό τελικό μέχρι να βρεθεί λύση».

Για τους όρους που θα το παραχωρήσει: «Εγώ τα παντελόνια τα φοράω και τα τιμάω, όχι γιατί κρυώνω. Αν γίνει αίτημα θα δώσω το γήπεδο με τους όρους που είχαμε συμφωνήσει από πριν».