Στην Σαντορίνη βρίσκεται η μητέρα του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ, Μέι.

Συγκεκριμένα η Μέι Μασκ βρίσκεται στην χώρα μας στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου Πολυτελούς Τουρισμού στη Σαντορίνη. Η μητέρα του δεύτερου πιο πλούσιου ανθρώπου στον πλανήτη κατέφθασε στην εκδήλωση με ένα αυτοκίνητο Tesla και τη συνοδεία 8 σωματοφυλάκων.

Δείτε το βίντεο:

Τι κάνει στην Ελλάδα η Μέι Μασκ

Η διεθνούς φήμης συγγραφέας, διδάκτωρ διαιτολογίας, supermodel παρευρέθηκε στην συζήτηση με τη δημοσιογράφο και διευθύνουσα σύμβουλο της διοργανώτριας εταιρείας «Update Entertainment” Έλλη Σπυροπούλου και ανέλυσε πως συνεργάζεται επιτυχώς επί 50+ έτη, με κορυφαίους οίκους μόδας και διεθνή brands.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο δύσκολο διαζύγιο που πήρε όταν ήταν 31 ετών και στα τρία παιδιά της. Συγκεκριμένα, είπε ότι ο πρώην συζυγός της είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της για την κηδεμονία των παιδιών, γιατί «ήταν τόσο κακή μητέρα», σχολίασε ειρωνικά η Μασκ προκαλώντας γέλιο στην αίθουσα. Εκείνο το διάστημα, δήλωσε ότι επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Ελλάδα, με μια φίλη-μοντέλο και το αγόρι της.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής της επισκέφθηκε εννιά διαφορετικά νησιά, ανάμεσα στα οποία ήταν και η Σαντορίνη. Η Μασκ σχολίασε πολύ θετικά τη φιλοξενία και την καλοσύνη των Ελλήνων και εξέφρασε την αγάπη της για τα ελληνικά νησιά.

Η Μέι Μασκ είναι συγγραφέας και έχει γράψει το γνωστό βιβλίο με τίτλο «A woman makes a plan». Επιπλέον, ενώ έχει μια επιτυχημένη καριέρα ως μοντέλο, εστίασε στη συνέντευξη μιλώντας για τις σπουδές που έκανε ως διαιοτολόγος και ενθάρρυνε τις γυναίκες να μην επενδύουν μόνο στην εξωτερική ομορφιά αλλά στη μόρφωση και τις δεξιότητες τους.

Τέλος, επεσήμανε ότι το μόνο που επιθυμεί για το υπόλοιπο της ζωής της είναι χαρά και υγεία για την ίδια και τους αγαπημένους της ανθρώπους. Το συνέδριο τελεί υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου και της P.S.S.E.A.