Μια ακόμα φορά που ο πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας Mike Tyson γίνεται πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο. Ήταν μετά από μία αποκάλυψη που έκανε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή «In Depth with Graham Besinger».

Επιχειρώντας μια αναδρομή στη δεκαετία του 1980, ο Mike Tyson αναφέρθηκε και στην άβολη συνάντηση που είχε με τον Μπραντ Πιτ. Μια συνάντηση που θα του μείνει αξέχαστη, καθώς τον έπιασε στο κρεβάτι με την πρώην σύζυγό του Robin Givens, με την οποία ο ίδιος ισχυρίζεται ότι διατηρούσαν ακόμα σχέσεις.

Ο πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας έβγαινε με την ηθοποιό Robin Givens το 1987 και παντρεύτηκαν τον επόμενο χρόνο. Ένα χρόνο αργότερα θα έπαιρναν διαζύγιο, με την ηθοποιό να υποστηρίζει ότι φοβάται για την ασφάλειά της.

View this post on Instagram

A post shared by Mike Tyson (@miketyson)

«Έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Μπραντ Πιτ»

«Έπρεπε να δεις το πρόσωπό του όταν με είδε. Είχα πάρει διαζύγιο, αλλά κάθε μέρα πήγαινα στο σπίτι της για να κάνω σεξ μαζί της» είπε αρχικά ο πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας. «Τη συγκεκριμένη μέρα, κάποιος με πρόλαβε. Υποθέτω ότι ο Μπραντ Πιτ έφτασε εκεί νωρίτερα από εμένα», συμπλήρωσε ο Mike Tyson.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας μίλησε για το περιστατικό με τον Μπραντ Πιτ. Είχε περιγράψει την ιστορία και κατά τη διάρκεια συνέντευξής του με τον Sway Calloway για το Shade 45 on Sirius XM.

Στα απομνημονεύματά του το 2013, «Undisputed Truth», ο Mike Tyson έγραψε πως ο σταρ του Χόλιγουντ τον παρακάλεσε να μην τον «χτυπήσει».

Παρά τη φήμη που είχε ο Mike Tyson, παραδέχτηκε πως φοβήθηκε και εκείνος τον Μπραντ Πιτ.

«Φαινόταν σαν να ήταν λίγο μαστουρωμένος, γιατί ξέρω πως είναι να είσαι φτιαγμένος. Δεν ήταν ο Μπραντ Πιτ με τη φήμη που έχει τώρα. Φαινόταν αλήτης και λίγο σπασίκλας».