Το «Σπίτι με το MEGA» μας ταξιδεύει πίσω στον χρόνο, στην ωραιότερη εποχή!

Μία μοναδική βραδιά αφιερωμένη στα αξέχαστα πρόσωπα, γεγονότα και φυσικά, τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου, θα απολαύσουμε απόψε στις 21:00 στο MEGA.

Μεγαλώσαμε με αυτές τις ταινίες και με αυτά τα τραγούδια και γι’ αυτό ακριβώς, μένουμε πάντα παιδιά! Απόψε στις 21:00 το «Σπίτι με το MEGA» φιλοξενεί ιστορίες, μουσικές και πρόσωπα που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι τους στον χρόνο.

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Μάκη Δελαπόρτα, έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στη διαφύλαξη και στην ανάδειξη όλων των θησαυρών που φέρνουν μαζί τους οι αξέχαστες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου και οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές της.

Με σάουντρακ χαραγμένα στο DNA μας, με τραγούδια που βρίσκονται στα χείλη μας πολύ συχνά, με στίχους που μας έκαναν να ερωτευτούμε, να γελάσουμε ή να πιστέψουμε σε ένα καλύτερο αύριο, το «Σπίτι με το MEGA» σκοπεύει απόψε να μας χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις.

Η Λένα Αλκαίου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Φωτεινή Δάρρα, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ελένη Καρακάση, η Κωνσταντίνα, ο Αντώνης Λουδάρος, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Κώστας Μαρτάκης, η Ευαγγελία Μουμούρη, ο Μέμος Μπεγνής, ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και η Τάνια Τρύπη ντύνουν με τις υπέροχες φωνές τους τα τραγούδια που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές. Η Άννα Φόνσου, ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Ελένη Καστάνη αποκαλύπτουν στη Ρούλα Κορομηλά άγνωστα περιστατικά από εκείνη την εποχή.

Απόψε στις 21:00 το «Σπίτι με το MEGA» μας ταξιδεύει στον παλιό αγαπημένο ελληνικό κινηματογράφο.

«ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής» σε συνεργασία με τον Μάκη Δελαπόρτα κυκλοφορεί τη σειρά βιβλίων με τίτλο «Μεγάλοι Έλληνες Κωμικοί» με βιογραφίες αγαπημένων πρωταγωνιστών του ελληνικού κινηματογράφου.

 

#SpitiMeToMega  

FacebookΣπίτι με το MEGA 

Instagram@spitimetomega 

Twitter: @spitimetomega  

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: 

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος 

Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης 

Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης 

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα 

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου