Πέθανε σε ηλικία 79 ετών ο θρυλικός παρουσιαστής τοκ σόου Τζέρι Σπρίνγκερ, ο πρώην παρουσιαστής ειδήσεων και δήμαρχος του Σινσινάτι, ο οποίος ανέλαβε την προεδρία του αμφιλεγόμενου και εξαιρετικά κερδοφόρου τοκ σόου που φέρει το όνομά του.

Ο παρουσιαστής του «Jerry Springer Show» πέθανε ειρηνικά στο σπίτι του στο Σικάγο την Πέμπτη ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Είχε διαγνωστεί με καρκίνο πριν από λίγους μήνες αλλά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία αυτή την εβδομάδα.

Το «The Jerry Springer Show» ξεκίνησε την πολυετή πορεία του το 1991 και, το 1998, στο απόγειο της δημοτικότητάς του, κέρδισε το σόου της Όπρα, «The Oprah Winfrey Show» σε τηλεθέαση, προσελκύοντας 12 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Ο Τζέρι ήταν οικοδεσπότης του επιτυχημένου συνδικαλιστικού talk show για 27 χρόνια και ποτέ δεν υπήρξε μια βαρετή στιγμή σε αυτή τη θορυβώδη και άγρια εκπομπή – η οποία ήταν γνωστή για τους εξωφρενικούς καλεσμένους της που συνήθως έμπλεκαν σε τρελούς καβγάδες ενώ το κοινό ζητωκραύγαζε, «Τζέρι, Τζέρι, Τζέρι, Τζέρι!».