O Ντουέιν Μπέικον έμεινε εκτός αποστολής από τον Χρήστο Σερέλη για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό Ρόδου, καθώς υπέπεσε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα, που ανάγκασε τον Έλληνα τεχνικό να τον αποκλείσει.

Ο Αμερικανός φόργουορντ το έχει ξανακάνει και για αυτό τον λόγο δεν υπολογίζεται με τους νησιώτες, ωστόσο, ο ίδιος ο Μπέικον δεν έχει αφήσει να περάσει έτσι η συγκεκριμένη κίνηση από τους ανθρώπους του τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα, ο πρώην ΝΒΑερ πήρε θέση για τον αποκλεισμό του από την αποστολή του Παναθηναϊκού μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και εξέφρασε τη δική του εκδοχή, όμως δεν σταμάτησε εκεί.

Πέρα από την πρώτη ανάρτηση, ο Μπέικον έκανε και νέα αιχμηρή ανάρτηση που αφήνει υπονοούμενα και φαίνεται να έχει έρθει σε… ρήξη με την ομάδα. Ο Αμερικανός φόργουορντ έγραψε χαρακτηριστικά: «Ποτέ μην είστε ασεβείς σε κάποιον με καλή καρδιά, ο οποίος έκανε τα πάντα για να είστε καλά όταν κανείς άλλος δεν ήταν εκεί».

Φυσικά δεν αναφέρει αν πηγαίνει για τον Παναθηναϊκό, αφού οι πράσινοι δεν αναφέρονται πουθενά στο μήνυμα του, όμως μοιάζει ξεκάθαρο ότι έχει να κάνει με τον αποκλεισμό του από την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό.

Δείτε τη νέα ανάρτηση του Μπέικον: