Η «μάχη» των πλέι οφ της Euroleague ξεκίνησε με την Παρτίζαν και τη Μακάμπι να παίρνουν μεγάλα «διπλά» απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μονακό. Σειρά για να μπει στην… αρένα έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε (21:45) στο ΣΕΦ για το Game 1.

Οι Ερυθρόλευκοι θα ψάξουν τη νίκη που θα τους δώσει το προβάδισμα ενόψει και του Game 2 όπου θα κυνηγήσει να πάει στην Τουρκία έχοντας το 2/2 ως παρακαταθήκη. Από την άλλη, το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη θέλει να κάνει ό,τι και η Παρτίζαν με τη Μακάμπι, παίρνοντας εκείνη το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το πολύ σημαντικό αυτό παιχνίδι, όπου είναι απαραίτητο όλοι να είναι πανέτοιμοι να συνεισφέρουν για όσο διάστημα τους ζητηθεί.

Από την άλλη πλευρά, η Φενέρ ήρθε στην Ελλάδα με ορισμένα προβλήματα, αφού δεν ταξίδεψαν με την υπόλοιπη ομάδα οι Νεμάνια Μπιέλιτσα και Ντέβιν Μπούκερ που έχουν τα θεματάκια τους εδώ και καιρό, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθούν οι συμμετοχές των Σκότι Γουίλμπεκιν και Μάρκο Γκούντουριτς.