Το Γκόλντεν Στέιτ είναι εδώ. Οι Γουόριορς αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 κόντρα στους Κινγκς ισοφάρισαν τη σειρά των Play-Offs του NBA σε 2-2 κερδίζοντας στο Σαν Φρανσίσκο με σκορ 126-125. Από τους νικητές ξεχώρισε ο Στεφ Κάρι που σημείωσε 32 πόντους με 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ ενώ ο Κλέι Τόμπσον από την άλλη πέτυχε 26 πόντους. Για τους ηττημένους που είδαν το πλεονέκτημά τους να εξανεμίζεται καλύτερος ήταν ο Ντι Άρον Φοξ με 38 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Οι Σέλτικς βρίσκονται μία ανάσα από την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση των Play-Offs μετά την επικράτησή τους επί των Χοκς στην Ατλάντα με σκορ 129 -121 κάνοντας το 3-1 στη σειρά. Για τους νικητές οι Τέιτουμ και Mpr;aoyn με 39 πόντους αντίστοιχα ήταν οι καλύτεροι, ενώ για τους ηττημένους ο Τρέι Γιάνγκ μπορεί να σημείωσε 35 πόντους έχοντας και 15 ασίστ ωστόσο όπως αποδείχτηκε αυτοί δεν ήταν αρκετοί.

Οι Τίμπεργουλβς τέλος, νίκησαν στην παράταση εντός έδρας με 114-108 τους Νάγκετς και έμειναν ζωντανοί αφού μείωσαν το σκορ σε 3-1 με τους Νάγκετς ωστόσο να κρατάνε την πρόκριση στα χέρια τους. Κορυφαίος για τους νικητές ο Άντονι Έντουαρντς με 34 ενώ οι Κόνλεϊ και Τάουνς που προσέθεσαν 19 και 17 πόντους αντίστοιχα.