Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Άρη στη σημερινή (23/4, 17.30) κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, προκειμένου να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της 5ης θέσης της βαθμολογίας και της εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν δυο σημαντικές επιστροφές, αυτές των Καμαρά και Ματέο Γκαρσία, ενώ εκτός έμεινε ο τραυματίας Μπράμπετς. Συμπεριλήφθηκε, επίσης, στην αποστολή και ο Ενκουλού, που τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα.

Το σύστημα

Φαίνεται ότι ο Τόλης Τερζής προσανατολίζεται στο να διατηρήσει το σύστημα 4-2-3-1, με τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Εμπακατά θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Πίρσμαν το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Ενκουλού θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Οι Ετέμπο και Νταμπό θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Ιτούρμπε δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Πάλμα αριστερά και ο Νταρίντα πίσω από τον Καμαρά, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στην περίπτωση που ο Έλληνας τεχνικός επιλέξει σύστημα 4-3-3, τότε ο Νταμπό θα μείνει στον πάγκο, οι Ετέμπο, Νταρίντα και Πάλμα θα αγωνιστούν στα χαφ και οι Καμάτσο, Ιτούρμπε και Καμαρά θα είναι η τριάδα στην επίθεση.