Ραγδαίες εξελίξεις στο μείζον θέμα του προπονητή για τον Παναθηναϊκό!

Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων, οι «πράσινοι» δείχνουν να καταλήγουν στον Εργκίν Αταμάν. Μια επιλογή που είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας το «10».

Με την υπόθεση του Πάμπλο Λάσο να παίρνει αρνητική τροπή (πιθανότατα θα πάρει τον δρόμο για το Μόναχο), ο Παναθηναϊκός εστίασε στην περίπτωση του Αταμάν. Και οπως αναφέρουν και στην Τουρκία, ο… γάμος των δυο πλευρών είναι πιο κοντά από ποτέ.

Ο κύκλος του έμπειρου προπονητή στην Αναντολού Εφές έκλεισε οριστικά μετά και την εφετινή αποτυχία και οι «πράσινοι» περιμένουν καρτερικά στη γωνία. Με το τέλος της σεζόν, ο Αταμάν θα αποχωρήσει από την Εφές, την οποία και οδήγησε στην κατάκτηση δύο τροπαίων στην Euroleague.

Ο Αταμάν φαίνεται πως ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα, παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Ναι, η Γαλατασαράι προσπάθησε να… χωθεί στη συζήτηση. Προσπάθησε να δελεάσει τον 57χρονο τεχνικό. Ωστόσο, η πράσινη προοπτική δείχνει να έχει ιντριγκάρει τον Τούρκο προπονητή. Αποτελεί για τον ίδιο ένα στοίχημα να επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών το τριφύλλι.

Ολα δείχνουν λοιπόν, πως ο προπονητής της Εφές ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες στα ελληνικά παρκέ και τον Παναθηναϊκό. Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες στο θέμα του προπονητή για τους «πρασίνους».