Παρτιζάν και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη τελευταία αγωνιστική της Euroleague (21:30).

Ο Παναθηναϊκός με ρεκόρ 11-22 έχει ήδη εδώ και αρκετές αγωνιστικές αποχαιρετήσει τη συνέχεια της διοργάνωσης, ωστόσο θέλει να κλείσει τη χρονιά με μία νίκη, έτσι ώστε να εξασφαλίσει τουλάχιστον ένα όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπές πλασάρισμα.

Οι Σέρβοι, από την άλλη, έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, ωστόσο ακόμα δεν γνωρίζουν το πλασάρισμά τους, κάτι δεδομένα πολύ σημαντικό αφού θα καθορίσει τον αντίπαλό τους στα playoffs.

Ο Χρήστος Σερέλης δεν θα μπορεί, πάντως, ούτε αυτή τη φορά να υπολογίζει σε πλήρες ρόστερ. Κι αυτό γιατί Πάρις Λι και Ματ Τόμας έμειναν εκτός αποστολής, αντίθετα την αποστολή στη Σερβία ακολούθησε ο Λευτέρης Μαντζούκας.

«Είναι μία πολύ κακή σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει η ομάδα να είναι αδιάφορη, πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι η τελευταία αγωνιστική της Euroleague και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα σκληρό παιχνίδι. Ειδικά στο Βελιγράδι και σε αυτό το παιχνίδι που το χρειάζεται η Παρτιζάν. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να μας βοηθήσει στα πλέι – οφ της Basket League», δήλωσε ενόψει του αγώνα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Χρήστος Σερέλης.