Ο Μπόρις Κλέιμαν χαρακτηρίζει «ψευδείς και αβάσιμους» τους ισχυρισμούς εναντίον του και τονίζει ότι «σε όλη του τη ζωή […] έχει σεβαστεί κάθες γυναίκα σε όλο τον κόσμο».

Ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου οδηγήθηκε σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, ενώπιον του ανακριτή με την κατηγορία, μεταξύ άλλων, του βιασμού μιας 17χρονης κοπέλας από το Βέλγιο ότι τη βίασε σε μπαρ του Κολωνακίου. Με σύμφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ο Κλέιμαν αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ.

Με ανάρτηση του στα social media, ο αθλητής δηλώνει αθώος και απευθύνει έκκληση στα Μέσα να σεβαστούν την οικογένειά του.

Η ανάρτηση του ο Μπόρις Κλέιμαν:

«Οι κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί σε βάρος μου είναι εντελώς ψευδείς και αβάσιμες. Έχω συνεργαστεί πλήρως με τις ελληνικές Αρχές και είμαι βέβαιος ότι η επιμελής εργασία τους θα φέρει την αλήθεια στο φως. Ζητώ ευγενικά από τα μέσα ενημέρωσης να είναι προσεκτικά στις αναφορές τους και να αποφύγουν να βλάψουν περαιτέρω τη φήμη μου και να αυξήσουν τον πόνο που έχει προκληθεί στα μικρά παιδιά μου και στην αγαπημένη μου σύζυγο. Σε όλη μου τη ζωή ως επαγγελματίας αθλητής, γιος, πατέρας και σύζυγος, έχω σεβαστεί κάθε συνάνθρωπο και ιδιαίτερα κάθε γυναίκα σε όλο τον κόσμο.

Σας ευχαριστώ, Μπόρις Κλέιμαν».