Μια δυσάρεστη έκληξη περίμενε τη Μιμή Ντενίση πηγαίνοντας στο εξοχικό της στον Θεολόγο για να περάσει εκεί το Πάσχα. Φθάνοντας στο σπίτι της ανακάλυψε ότι είχε πέσει θύμα ληστείας, αφού εντόπισε παραβιασμένους κάποιους χώρους όπως η αποθήκη, αρκετά αντικείμενα να λείπουν και φθορές να έχουν προκληθεί στην οικία της.

Σπείρα διαρρηκτών

Η Μιμή Ντενίση μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 για τη ληστεία που έγινε στο σπίτι της και τόνισε ότι στο εξοχικό της έγινε διάρρηξη πιθανότατα από σπείρα διαρρηκτών που λυμαίνεται την περιοχή.

«Ήρθαμε στον Θεολόγο να ξεκουραστούμε και μόλις ήρθα βρέθηκα στην αστυνομία. Εδώ υπάρχει κάποια σπείρα που λυμαίνεται την περιοχή, που δεν το ήξερα εγώ. Έχουν κατακλέψει πάρα πολλά σπίτια. Εδώ όμως ξέρετε είναι ένα κτήμα, δεν είναι σκέτο σπίτι».

Η Μιμή Ντενίση μίλησε για τα αντικείμενα που… σήκωσαν οι ληστές.

«Το σπίτι έχει γύρω – γύρω αυτές τις μπρούτζινες, που τις λέμε χελώνες, τα φώτα. Αυτά τα’ χουν ξεριζώσει όλα, προφανώς τα πουλάνε για τον μπρούτζο. Δεν υπάρχει φως γύρω – γύρω και είναι επικίνδυνο να ανάψουμε. Μπήκαν σε μια – ευτυχώς δεν μπόρεσαν να μπουν στο σπίτι γιατί είχε συναγερμό – μπήκαν σε μια μικρή αποθήκη που είναι δίπλα στο σπίτι που είναι όλα τα μηχανήματα του κήπου, είναι μεγάλος ο κήπος κι έχει άπειρα… Οι ψησταριές, τα μικρά ψυγεία, ό,τι είναι που χρησιμοποιούμε το καλοκαίρι», τόνισε η ηθοποιός.