Τη δημοπρασία στην οποία πωλήθηκαν τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου για 25.000 ευρώ, σχολίασε η τελευταία του σύζυγος Δήμητρα Λιάνη, λέγοντας ότι είναι αυθεντικά, ωστόσο, όπως είπε, δεν ήταν τα βασικά του γυαλιά, αλλά ένα ζευγάρι εφεδρικά.

Η κ. Λιάνη ανέφερε επίσης ότι τα βασικά γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου τα έχει στην κατοχή της η ίδια.

«Ο Ανδρέας πια έχει περάσει σε άλλη κλίμακα»

«Ήθελα να εστιάσω σε τρία σημεία. Πρώτον, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχουν πάει στην «Ελπίδα», γιατί πραγματικά το έργο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη είναι σημαντικότητα για την Ελλάδα και έλειπε. Δεύτερον, ότι ήταν το πιο ακριβό τίμημα που έγινε σε αυτή τη δημοπρασία από διάφορες προσωπικότητες. Για παράδειγμα, το κομπολόι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έφτασε να είναι περίπου 3.000 ευρώ, ενώ του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν 25.000 ευρώ. Αυτό τι σημαίνει; Σημαίνει ότι ο Ανδρέας πια έχει περάσει σε άλλη κλίμακα», είπε στον ΑΝΤ1.

«Όχι ενός απλού πολιτικού και γι’ αυτό επίσης είμαι χαρούμενη γιατί υπάρχει στις καρδιές και στη συνείδηση του ελληνικού λαού σαν τεράστιος μύθος. Τρίτον ήθελα να σχολιάσω ότι εφόσον επρόκειτο για ιερό σκοπό, γιατί δεν ήρθαν σε επαφή με εμένα οι άνθρωποι αυτοί να τους δώσω εγώ τα «εμβληματικά» γυαλιά; Δεν αμφισβητώ ότι ήταν ένα παλιό ζευγάρι γυαλιά του Ανδρέα αλλά τα «εμβληματικά» όπως τα λένε που είναι τα ίδια της φωτογραφίας, θα μπορούσα να τους τα έχω δώσει εγώ. Εγώ τα έχω στη διάθεσή μου, γι’ αυτό σας το λέω», αποκάλυψε η Δήμητρα Λιάνη.