Τα απανωτά περιστατικά πυροβολισμών και επιθέσεων σε διάφορες περιοχές της Αθήνας την Τρίτη και την Τετάρτη σχολιάζει ειρωνικά ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, εξαπολύοντας επίθεση στον πρωθυπουργό και τον Τάκη Θεοδωρικάκο.

Όπως σημειώνει, μάλιστα, ο κ. Σπίρτζης, «το επιτελικό έργο του Νόμου και της Τάξης του κ. Μητσοτάκη και του κ. Θεοδωρικάκου, που προκαλεί ανασφάλεια σε όλους μας, σε κάθε γωνιά της χώρας, ευτυχώς, ολοκληρώνεται στις 21 Μαΐου».

«Απολογισμός επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη, ‘Νόμου και Τάξη’ από χθες το βράδυ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Και παραθέτει τα ανησυχητικά περιστατικά που σημειώθηκαν στην Αθήνα:

• «Αστυνομικός πυροβολεί στην Πατησίων, έξω από την ΑΣΟΕΕ όπου είχαν συγκεντρωθεί κουκουλοφόροι,

• Τρεις τραυματίες στη Βούλα από πυροβολισμούς και μαχαιρώματα,

• Δύο τραυματίες στο Παλαιό Φάληρο, από πυροβολισμούς,

• Δύο τραυματίες στην Αργυρούπολη, από επίθεση με μαχαίρι».

«Συγχαρητήρια για το ‘Ασφάλεια για όλους. Ασφάλεια παντού’»

Ο Χρήστος Σπίρτζης, ειρωνευόμενος την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό, τονίζει ότι «όπως ‘αληθώς’ υποσχόταν ο κ. Μητσοτάκης το 2019 και επιβεβαιώνει καθημερινά ο κ. Θεοδωρικάκος: ‘Ασφάλεια για όλους. Ασφάλεια παντού’», ενώ δεν παραλείπει να τους δώσει… «συγχαρητήρια!».

«Το επιτελικό έργο του Νόμου και της Τάξης του κ. Μητσοτάκη και του κ. Θεοδωρικάκου, που προκαλεί ανασφάλεια σε όλους μας, σε κάθε γωνιά της χώρας, ευτυχώς, ολοκληρώνεται στις 21 Μαΐου», καταλήγει στη δήλωσή του ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ.