Λίγες μόνο ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Σπύρο Δημητρίου και τα δημοσιεύματα θέλουν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του δημοσιογράφου Νίκου Συρίγου.

Δυόμισι χρόνια αφού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φέρεται να έχει κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η αγαπημένη τραγουδίστρια φέρεται να έχει έρθει κοντά με τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο.

Η γνωριμία με την Ελεονώρα Ζουγανέλη

Ο Νίκος Συρίγος, συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», φέρεται να γνώρισε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη μέσω της δουλειάς του, καθώς της είχε πάρει συνέντευξη πριν από μερικά χρόνια.

Έκτοτε, διατηρούσαν φιλική σχέση μεταξύ τους. Μέχρι που ήρθε ο χωρισμός της διάσημης τραγουδίστριας με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου.

Το διαζύγιο της ερμηνεύτριας, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έδωσε το έναυσμα τόσο στην ίδια την Ελεωνόρα Ζουγανέλη όσο και στον Νίκο Συρίγο, να πλησιάσουν περισσότερο ο ένας τον άλλον.

Άνθρωποι από το περιβάλλον τους, κάνουν πλέον λόγο για μια τρυφερή φιλία ανάμεσά τους με πολλές προοπτικές εξέλιξης σε κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό.