Φωτιά και στη Wall Street έβαλε ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο που βρέθηκε στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής. Εκεί βρέθηκε και ο Παύλος Γλύξμπουργκ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που είχε μαζί και τα αδέρφια του Θανάση και Άλεξ, βρέθηκε εκεί για να πατήσει το κουδούνι της λήξης  στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας στο χρηματιστήριο.

Σαν σήμερα το 1987: Η «Μαύρη Δευτέρα» στη Wall Street

Εκεί βρισκόταν και το επιτελείο της εταιρίας Calamos του Ελληνοαμερικάνου επιχειρηματία Τζον Κουδούνης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ενθουσιασμένος, έδωσε το σήμα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ανταλλαγής των μετοχών.

Στη Wall Street για την εκδήλωση βρέθηκε και ο Παύλος Γλύξμπουργκ με τους γιους του, τον 19χρονο Οδυσσέα – Κίμων και τον 14χρονο Αριστείδη – Σταύρο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοίρασε μπάλες στα παιδιά

Έξω από το χρηματιστήριο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοίρασε μπάλες που υπέγραφε σε μικρούς θαυμαστές του που τον αποθέωναν και φώναζαν το όνομά του.

Τα σχέδια του Παύλου

Το τελευταίο διάστημα ο Παύλος Γλύξμπουργκ μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα σε Ελλάδα, Νέα Υόρκη και Λονδίνο. Φέρεται μάλιστα να βρίσκεται πολύ κοντά και στην αγορά κάποιου ακινήτου στην Αθήνα, καθώς περνάει όλο και περισσότερο καιρό στη χώρα μας με την οικογένειά του.

Με το βλέμμα στο Πάσχα που σχεδιάζουν να περάσουν στην Ελλάδα, Παύλος Γλύξμπουργκ και Μαρί Σαντάλ συνεχίζουν την έρευνα αγοράς για εύρεση ακινήτου στην Αθήνα. Ωστόσο βρετανικά δημοσιεύματα βάζουν «φωτιά», καθώς έχει βγει προς πώληση ένα εκπληκτικό ακίνητο στο Λονδίνο. Ένα ακίνητο όπου κάποτε ζούσε η πριγκίπισσα Αικατερίνη.

Μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή «Live News», ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μεσιτών, Κοσμάς Θεοδωρίδης, σημείωσε πως οι κληρονόμοι πήραν την απόφαση να βάλουν πωλητήριο.

«Είναι ένα σπίτι που χρησιμοποιούσε η τέως βασιλική οικογένεια και το οποίο ήρθε σε ένα μέλος της στην πριγκίπισσα Αικατερίνη, η οποία παντρεύτηκε στην Αγγλία», ανέφερε χαρακτηριστικά.