Έχει ειπωθεί πολλές φορές και είναι μεγάλη αλήθεια. Ο λαός με τη μεγαλύτερη κατανόηση σε ζητήματα… σεξ είναι οι Γάλλοι.

Πόσο βέβαια αυτές τις μέρες που «ματώνουν» στους δρόμους της Γαλλίας για να μην περάσει η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση του Εμανουέλ Μακρόν που θα τους βάλει να δουλεύουν δύο χρόνια περισσότερο, θα καταφέρουν να συγχωρέσουν την Μαρλέν Σιαπά, που αποφάσισε να ποζάρει για το εξώφυλλο του Playboy θα φανεί στο… χειροκρότημα.

Το σίγουρο είναι ότι η υφυπουργός Κοινωνικής και Αλλυλέγγυας Οικονομίας «θα τα πετάξει» για «να τα πάρει χοντρά» (είναι δύσκολοι οι καιροί, ακόμα και για τα στελέχη των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων), σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα της Le Parisien και του Paris Match.

Ο στόχος της υψυπουργού

Το δίχως άλλο το εξώφυλλο του Playboy δεν θα περάσει απαρατήρητο από κανέναν.

Και προκαλεί, ακόμη και πριν από τη δημοσίευσή του, ταραχή και μεγάλους… αναστεναγμούς στους διαδρόμους της εξουσίας στο Μέγαρο των Ηλυσίων, γράφει η Parisien, επεξηγώντας ότι η Γαλλίδα υφυπουργός θέλει να τονίσει με την εμφάνισή της και την ελευθερία των γυναικών και την θηλυκότητα και τον φεμινισμό.

ΠΗΓΗ: Instagram

Η Σιαπά στην πολυσέλιδη συνέντευξή της, μιλά για τη βία κατά των γυναικών και την ενδοοικογενειακή βία, την οικονομία, την οικολογία και την υπερθέρμανση του πλανήτη, καθώς «είναι η μόνη υπουργός ικανή να απαντήσει σε ερωτήσεις από ένα περιοδικό, όπως το Playboy», προσθέτει το Paris Match

Οι λεπτομέρειες

Για τους ενδιαφερόμενους το τεύχος θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 8 Απριλίου, και θα έχει  επιπλέον, τέσσερις φωτογραφίες της Σιαπά στις εσωτερικές σελίδες.

Σύμφωνα με πηγή που είχε την τύχη να τις δει σε μια από αυτές η Γαλλίδα υφυπουργός ποζάρει  με σέξι διάθεση και είναι τυλιγμένη με τη γαλλική σημαία.

«Είναι ντυμένη και φοράει ένα μακρύ λευκό φόρεμα. Αυτό συμβαίνει με όλες τις φωτογραφίες», έσπευσε να ξεκαθαρίσει σύμβουλος της υφυπουργού στη Le Parisien, ρίχνοντας ήδη τις πωλήσεις….