Μυστικά που πρέπει να μείνουν καλά κρυμμένα, αλλά και μία αποκάλυψη που θα αλλάξει πολλές ισορροπίες έρχονται στο αποψινό επεισόδιο της «Γης της Ελιάς».

Απόψε, Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 21:00 στο MEGA οι συγκλονιστικές εξελίξεις της σειράς.

Στο αποψινό επεισόδιο

Η παρέα στο Σούνιο περνάει ξέγνοιαστες στιγμές και η Αθηνά προτείνει να κανονίσουν να πάνε ταξίδι όλοι μαζί στα Νορβηγικά φιόρδ. Η Εύα ανησυχεί για τον Άρη, καθώς τελευταία εξαφανίζεται συχνά, αγνοώντας πλήρως την εμπλοκή του στις παράνομες δραστηριότητες.

Η Αλκμήνη ζητά από τη Μυρτάλη να προσλάβει την Αντωνία στο εργαστήριο καλλυντικών μιας και χρειάζονται βοήθεια. Η Ασπασία προτείνει στην Αρετή να πάει κι εκείνη για συνεδρίες στην ψυχολόγο, θεωρώντας πως θα της κάνει καλό.

Η Ιουλία ζητά από τον Δημοσθένη να αγοράσει τον ελαιώνα του, αλλά να το κρατήσει μυστικό από τον Στάθη. Ο Φίλιππος ανησυχεί για την καταπίεση που δέχεται η Ειρήνη από τον πατέρα της και, πάνω στα νεύρα του, αποκαλύπτει στον Στάθη τη συγγένειά του μαζί της.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου 

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου 

Με τον Νίκο Γαλανό 

Πρωταγωνιστούν

Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη 

Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός 

Αγγελική, η μικρή Κλειώ 

Και οι: 

Στέλα Φυρογένη 

Κούλλης Νικολάου 

Βάσια Παναγοπούλου 

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου 

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης 

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου 

Guest star, Μάρω Κοντού 

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

#GiTisElias