Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Στο ντέρμπι της Τούμπας η ΚΕΔ όρισε τον Elite διαιτητή, Αλεξέι Κουλμπάκοφ, ο οποίος φέτος διηύθυνε το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-3 ενώ είχε έρθει ακόμα τρεις φορές στη χώρα μας τα προηγούμενα χρόνια. Συγκεκριμένα πριν σχεδόν 1,5 χρόνο σφύριξε το ΠΑΟΚ-Άρης 2-0, προηγουμένως το Άρης-ΑΕΚ 1-3 και το 2020 το Άρης-ΑΕΚ 1-4. Επίσης έχει σφυρίξει και πολλά ματς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, καθώς και της Εθνικής.

Βοηθοί του Λευκορώσου θα είναι οι συμπατριώτες του Ντιμίτρι Ζιουκ, Αλέι Μασλίνκα, 4ος ο Τζοβάρας και στο VAR ο Δανός Μόρτεν Κρογκ με τον Ψαρρή.

Αυτή είναι η τρίτη φορά φέτος που έρχεται Elite διαιτητής στην Ελλάδα και όλως τυχαίως και οι τρεις ήταν σε ματς του ΠΑΟΚ. Ο Κουλμπάκοφ στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, ο Κρούζλιακ στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και πάλι ο Κουλμπάκοφ τώρα με την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος διαιτητής πρώτης κατηγορίας, Φάμπιο Βερίσιμο, θα σφυρίξει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη. Βοηθοί του θα είναι οι Πέδρο Φελισμπέρτο, Νούνο Μάνσο, με 4ο τον Μαλούτα και στο VAR τον επίσης Πορτογάλο Βάσκο Σάντος με τον Μεϊντάνα.

Τέλος στο Παναθηναϊκός-Βόλος θα σφυρίξει ο Μανούχος (VAR ο Ζαμπαλάς), το Λεβαδειακός-Ατρόμητος ο Φωτιάς (VAR ο Τσγκαράκης), το Παναιτωλικός-Λαμία ο Περράκης (VAR ο Ευαγγέλου), το ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ ο Τσακαλίδης (VAR ο Κουμπαράκης) και το Ιωνικός-Αστέρας ο Γκάμαρης ς(VAR ο Γκορτσίλας).