Τρία παιδιά και δύο ενήλικες σκοτώθηκαν στους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν νωρίτερα σε ιδιωτικό χριστιανικό σχολείο στο Nashville, σύμφωνα με ενημέρωση από το νοσοκομείο.

Η αστυνομία του Nashville ανακοίνωσε νωρίτερα ότι ανταποκρίθηκε σε «ένα συμβάν με πυροβολισμούς» στο Covenant School, στο οποίο φοιτούν μαθητές από την προσχολική ηλικία έως την 6η τάξη.

«Ο δράστης έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών» ανέφερε το αστυνομικό τμήμα στο Twitter.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ιατρικού κέντρου Vanderbilt, τρία παιδιά μεταφέρθηκαν εκεί με τραύματα από πυροβολισμούς που έπεσαν στο σχολείο και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους ενώ δύο ενήλικες ανακηρύχθηκαν νεκροί στα επείγονα.

Ο John Howser, εκπρόσωπος του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Vanderbilt, δήλωσε ότι τρεις παιδιατρικοί ασθενείς με τραύματα από πυροβολισμούς μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων Monroe Carell Jr. του Vanderbilt και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους μετά την άφιξή τους. Δύο ενήλικες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στα επείγοντα περιστατικά, διαπιστώθηκε επίσης ο θάνατός τους.


Δεν έχει γίνει σαφές αν ο δράστης υπολογίζεται ανάμεσα στους πέντε νεκρούς.

Το Covenant School ιδρύθηκε το 2001 έχει 33 δασκάλους και φοίτησαν συνολικά τα τελευταία χρόνια περίπου 195 έως 210 παιδιά τα τελευταία χρόνια.

Περιπολικά και ασθενοφόρα στον κερντικό δρόμο του σχολείου

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Nashville ανέφερε νωρίτερα στο Twitter ότι σε μια κοντινή εκκλησία είχε δημιουργηθεί ένας χώρος επανένωσης των παιδιών με τους γονείς τους.


Κατά μήκος του κεντρικού δρόμου που οδηγεί στο σχολείο, είχαν παραταχθεί περιπολικά και ασθενοφόρα με τις σειρήνες τους να ηχούν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από