Επενδύσεις ύψους άνω των 10 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιήσει το SHOPFLIX θέτοντας παράλληλα ως στόχο να κατακτήσει την πρώτη θέση στο e-commerce σε 3 χρόνια από σήμερα.

Το επενδυτικό πρόγραμμα αυτό είναι από τα υψηλότερα στο ελληνικό e-commerce και εστιάζεται στο σύνολο της λειτουργίας του marketplace, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπινου δυναμικού, της ανάπτυξης καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων, αλλά και των υπηρεσιών logistics με έμφαση στο last mile.

Με πάνω από 3,5 εκατομμύρια προϊόντα στο marketplace και περισσότερες από 1.000 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις το SHOPFLIX.gr καταγράφει ταχύτατη ανάπτυξη. Ήδη, κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του SHOPFLIX από τον Μάρτιο του 2022 μέχρι και σήμερα, έχει δεχθεί περισσότερες από 17 εκατομμύρια επισκέψεις.

Το SHOPFLIX έχει ήδη κατακτήσει τη θετική ανταπόκριση του αγοραστικού κοινού. Σύμφωνα με ανεξάρτητες μετρήσεις της εταιρείας e-satisfaction, o δείκτης Νet Ρromοter Score, ο οποίος αξιολογεί τη σχέση ενός brand με τους πελάτες του, ανέρχεται σε 82, σαφώς υψηλότερος από τον μέσο όρο της αγοράς που διαμορφώνεται σε 69.

Από 3 σε 120 εργαζόμενους και 3,5 εκατ. προϊόντα

Εξίσου εντυπωσιακή είναι η αύξηση στον αριθμό των εργαζομένων του SHOPFLIX. Από μόλις τρεις πριν το λανσάρισμα της πλατφόρμας, έφτασαν στους 55 κατά το λανσάρισμα, το Μάρτιο του 2022 για να υπερδιπλασιαστούν μέσα σε έναν μόλις χρόνο, καθώς σήμερα ανέρχονται σε 120 και αυξάνουν συνεχώς.

Μεγάλη αύξηση καταγράφεται και στον αριθμό των συνεργαζόμενων  καταστημάτων, τα οποία από 113 στην εκκίνηση της πλατφόρμας έχουν ξεπεράσει σήμερα τα 1.000, ενώ ευχάριστη πρόκληση αποτελεί η ταχεία ένταξη νέων συνεργατών λόγω του πλήθους των χιλιάδων αιτημάτων που έχει δεχθεί ήδη η πλατφόρμα.

Αντίστοιχα, από τα 168.000 προϊόντα κατά το λανσάρισμα, σήμερα ο αριθμός ξεπερνά τα 3,5 εκατομμύρια άμεσα διαθέσιμα προϊόντα και αυξάνεται καθημερινά.

Γιατί επιλέγουν το SHOPFLIX.gr

Οι χρήστες ερωτώμενοι γιατί επιλέγουν το Marketplace, απαντούν ότι στο SHOPFLIX.gr θα βρουν όλα αυτά που ψάχνουν.

  • Εκατομμύρια επιλογές στις χαμηλότερες τιμές όλο τον χρόνο
  • Ασφάλεια στις συναλλαγές τους
  • Όλους τους τρόπους πληρωμής. Πιο συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο αριθμό άτοκων δόσεων στην αγορά, με τις οποίες ένας πελάτης μπορεί να αποκτήσει προϊόντα μεγάλης αξίας εξοφλώντας τα μέχρι και σε 60 μήνες. Επιπλέον, το SHOPFLIX PAY 4 δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να αγοράζει τώρα και να πληρώνει αργότερα και το SHOPFLIX  PAY 60 προσφέρει χρηματοδότηση στον πελάτη. Στις επιλογές έρχονται να προστεθούν τα Apple Pay, Google Pay, διατραπεζική συναλλαγή IRIS και Viva Wallet.
  • Άμεση και εγγυημένη παράδοση σε όλη την Ελλάδα
  • Καινοτόμοι τρόποι παράδοσης, όπως για παράδειγμα το SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ, που έχει αναδειχθεί ως ο πλέον δημοφιλής τρόπος παραλαβής της παραγγελίας, με τους πελάτες που το επιλέγουν να ξεπερνούν το 60%. Μέσω της μοναδικής για την ελληνική αγορά υπηρεσίας, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να παραλαμβάνουν ολόκληρη την παραγγελία τους με μία μόνο αποστολή κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο, ευκολία και ωφελώντας το περιβάλλον.

Το πλάνο επενδύσεων, οι νέες τεχνολογίες και το mobile app

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του SHOPFLIX κ. Χρήστος Καλογεράκης δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που μέσα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, το SHOPFLIX εισήλθε στην Ελληνική αγορά με μια ολιστική στρατηγική με επίκεντρο τους πελάτες και τους συνεργάτες του. Αξιοποιώντας το επενδυτικό μας πλάνο που ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ στοχεύουμε στην πρώτη θέση στο ελληνικό e-commerce σε 3 χρόνια από σήμερα. Με πρωτόγνωρη ταχύτητα φέραμε μια σειρά από καινοτομίες και πρωτοπόρες υπηρεσίες και καταφέραμε να παραδίδουμε σε όλη την Ελλάδα με την ίδια αξιοπιστία από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας. Από τα τρία άτομα στα πρώτα βήματα της εταιρείας, πλέον το SHOPFLIX απασχολεί περισσότερους από 120 εργαζομένους, διεκπεραιώνοντας καθημερινά χιλιάδες παραγγελίες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σε χρόνο ρεκόρ καταφέραμε να επιτύχουμε και να διατηρούμε πολύ υψηλά επίπεδα ικανοποίησης πελατών.

Συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα και προσήλωση έχοντας ένα πολύ απαιτητικό πλάνο ενεργειών που θα παρουσιάσουμε τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Μερικές από αυτές είναι το νέο μας mobile app που θα λανσαριστεί τις επόμενες μέρες, νέες τεχνολογίες που θα μας δώσουν προβάδισμα σε επίπεδο πλατφόρμας, νέα  υπηρεσία loyalty και πολλές άλλες πρωτοβουλίες, πάντα προς όφελος των πελατών και των συνεργατών μας».