Την μάχη για τη ζωή κέρδισε χθες, Κυριακή ένας 22χρονος τραυματίας του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ο οποίος αποσωληνώθηκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και νοσηλεύεται πλέον σε απλή κλίνη του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη στις ΜΕΘ παραμένουν συνολικά 4 τραυματίες, εκ των οποίων μονάχα ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Πρόκειται για τον 20χρονο που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λάρισας, ο οποίος έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργεία.

Οι γιατροί δηλώνουν ότι δεν έχουν καταφέρει να σταθεροποιήσουν τον οργανισμό του που έχει υποστεί σοβαρή ζημιά από τα πολλαπλά τραύματα.

Από τους υπόλοιπους ασθενείς σε ΜΕΘ, μία ακόμη νεαρή κοπέλα στο Παπανικολάου, σύμφωνα με στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ, είναι σε σταθερή κατάσταση, ενώ επίσης σταθεροί είναι και οι 2 τραυματίες στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας.

Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες που νοσηλεύονται σε απλές κλίνες, η κατάσταση της υγείας τους, μέρα με τη μέρα βελτιώνεται.