Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 20χρονος Ι.Γ, που παραμένει στη ΜΕΘ όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο νεαρός φοιτητής ήταν ο μόνος επιβάτης που από θαύμα σώθηκε από το μοιραίο πρώτο βαγόνι του φονικού τρένου, καθώς εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και γλίτωσε την έκρηξη και τη φωτιά που ακολούθησε.

Σκληρή και γενναία μάχη στην Εντατική

Η πρόσκρουση όμως στο έδαφος του προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, και για τον λόγο αυτόν έχει ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργεία. Το περιστατικό είναι εξαιρετικά βαρύ και σοβαρό. Οι γιατροί κάνουν τιτάνια προσπάθεια να τον σώσουν και ο ίδιος δίνει σκληρή και γενναία μάχη στην Εντατική για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 20χρονος επιβιβάστηκε στο φονικό τρένο στη Λάρισα και μόλις λίγα λεπτά μετά συνέβη το κακό. Κατευθυνόταν στη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει μηχανολόγος μηχανικός στο ΑΠΘ. Πρόκειται για ένα εξαίρετο παιδί, πολύ αγαπητό, αριστούχο στη σχολή του, πολίστα και τελειόφοιτο στην κιθάρα. Για αυτό το πολυτάλαντο παιδί προσεύχονται νυχθημερόν όχι μόνο οι δικοί του άνθρωποι, αλλά όλος ο κόσμος. Αν γλιτώσει, θα είναι μια αχτίδα ελπίδας μέσα στο μαύρο σκηνικό του θανάτου.

Η πολυμελής οικογένειά του είναι μια από τις πιο γνωστές και αγαπητές του Βόλου. Μέσω της «δημοκρατίας» ευχαριστεί όλο τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Ολοι τους ξενυχτούν έξω από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στη Λάρισα, πιστεύοντας βάσιμα ότι θα γίνει και το δεύτερο θαύμα.

«Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες»

Η θεία του 20χρονου φοιτητή από το Βόλο συγκλόνισε τους πάντες με το μήνυμά της μέσα από το Facebook. «Σκάστε σήμερα όλοι οι πολιτικοί! Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες…»