Με τα επτά παιχνίδια να διεξάγονται ταυτόχρονα ολοκληρώθηκε η 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στη Superleague και πλέον η προσοχή στρέφεται στα πλέι-οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή και στα πλέι-άουτ για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Ολυμπιακός πήρε ένα τεράστιο διπλό στην έδρα της ΑΕΚ επικρατώντας με σκορ 3-1 και μείωσε ακόμα περισσότερο την απόστασή του από την κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Μίτσελ είναι πλέον στο -5 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό με 56 πόντους, ενώ η Ένωση παρέμεινε στους 59 όντα στο -2 από τους Πράσινους.

Αποτελέσματα

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιβλήθηκε του Ατρόμητου με 2-0 στο Περιστέρι και πέρασε εκ νέου στην πρώτη θέση εκμεταλλευόμενος την ήττα της ΑΕΚ. Το «τριφύλλι» είναι στους 61 βαθμούς, ενώ βρίσκεται στο +2, +5 και +7 από ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Την ίδια στιγμή οι Περιστεριώτες έμειναν στους 29 και την 8η θέση.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Βόλο με 1-0 εκτός έδρας και παραμένει στην 4η θέση, όντας στο -2 από τον Ολυμπιακό. Οι Ασπρόμαυροι έχουν φτάσει πλέον τους 54 πόντους, ενώ οι Θεσσαλοί τερμάτισαν στην έκτη θέση με 39 και θα δώσουν φυσικά το παρών στα πλέι-οφ.

Ο Άρης επικράτησε του ΠΑΣ με σκορ 3-1. Οι Θεσσαλονικείς έμειναν στην 5η θέση της βαθμολογίας με 40 πόντους, την ίδια ώρα που οι Ηπειρώτες παρέμειναν στους 23 βαθμούς και την 11η θέση.

Δείτε τη βαθμολογία:

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-3

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-2

Ιωνικός-Αστέρας Τρίπολης 1-0

Λεβαδειακός-ΟΦΗ 2-0

Παναιτωλικός-Λαμία 1-1

Βόλος-ΠΑΟΚ 0-1