Έως και την Τετάρτη 8 Μαρτίου θα συνεχιστούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων της Hellenic Train και του ΟΣΕ μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Ήδη σε εξέλιξη βρίσκεται νέα 24ωρη απεργία που προκήρυξαν τα σωματεία εργαζόμενων σε τρένα και προαστιακό.
Ειδικότερα κατά τη χθεσινή συνεδρίαση σωματείων εργαζομένων της Hellenic Train: το Σωματείο Εργαζομένων Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ, την Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ, την Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης με την Πανελλήνια Ένωση Σταθμαρχών ΟΣΕ αποφασίστηκε τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων μέχρι και την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023.
Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Μετά το πέρας της (χθεσινής) συγκέντρωσης πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση των Μελών των τριών σωματείων και αποφασίστηκε η συνέχιση της απεργιακής κινητοποίησης μέχρι και την Τετάρτη 8/3/2023».

- Ολυμπιακός: Εκτός προπόνησης ο Ντόρσεϊ πριν το Game 1 με τον Παναθηναϊκό AKTOR
- Τραγωδία στο Παρίσι: Δεύτερος νεκρός βρέθηκε στον ποταμό Σηκουάνα, μετά τους πανηγυρισμούς για την Παρί Σεν Ζερμέν
- Καλαμάτα: «Ξύπνησα και την είδα από πάνω μου με μαχαίρι» λέει ο 41χρονος που άνοιξε την πόρτα γεμάτος αίματα







