Βουβός πόνος, θλίψη και οργή επικρατεί για τις δεκάδες ψυχές που χάθηκαν στα Τέμπη και δε θα γυρίσουν πίσω.

Οι νεκροί από το δυστύχημα, που έχει «παγώσει» τη χώρα, έχουν ανέλθει στους 57, εκ των οποίων οι 54 έχουν ταυτοποιηθεί.

Οι συγγενείς των θυμάτων παραλαμβάνουν τις σορούς μέσα σε σφραγισμένα κουτιά, την ώρα που γερανοί απομακρύνουν τις μηχανές της εμπορικής αμαξοστοιχίας από το σημείο της τραγωδίας.

Ανάμεσα στους επιβάτες, που το νήμα της ζωής τους κόπηκε μέσα σε μια στιγμή, είναι και η μητέρα του πρωταθλητή των κρίκων, Χριστόφορου Κωνσταντινίδη.

Ο αθλητή θέλησε να την αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο και έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενώ παράλληλα, εξέφρασε τον θυμό του για το δυστύχημα.

«Δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες ελπίδες. Θέλω να πω δυο πράγματα. Έχω αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος μου πάρα πολλές φορές. Αυτό το κατάφερα γιατί από πίσω υπήρχε μια ΜΑΜΑ που για κάθε μέρα, για αμέτρητες ώρες με κρύο, με βροχή, με ζέστη, με δυο παιδιά από το χέρι και ένα στο καρότσι, έπαιρνε δυο λεωφορεία και με πήγαινε για προπόνηση.

Αυτή η μάνα έδωσε το παιδί της, τα χρόνια της και πολλά άλλα σε αυτή τη χώρα, και αυτή η χώρα τη σκότωσε και δεν ήταν καθόλου ατύχημα», έγραψε ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης και συγκλόνισε.

Η ανάρτησή του