Για την υπόθεση του Qatargate και ειδικότερα για την πελάτισσά του Εύα Καϊλή μίλησε σήμερα Δευτέρα ο δικηγόρος Μιχάλης Δηματρακόπουλος καταγγέλλοντας το Ευρωκοινοβούλιο για υποκρισία και τονίζοντας παράλληλα ότι «την θέλουν σαν τρόπαιο».

Ο κ. Δημητρακόπουλος αποκάλυψε επίσης τι έκανε η κόρη της Εύας Καϊλή, όταν τη συνάντησε μέσα στο κελί.

Ο «δικηγόρος του διαβόλου» κατά Παντσέρι – «Τα ρίχνει στην Καϊλή για να σώσει τον εαυτό του»

Ερωτηθείς γιατί η Εύα Καϊλή δεν συνεργάζεται με τις Αρχές για να αφεθεί ελεύθερη είπε πως, «προϋπόθεση για να συνεργαστεί είναι να έχει κάνει κάτι, όταν την ρώτησα αν έχει κάνει κάτι με το Κατάρ, είπε όχι’».

Σημείωσε πως, όταν η Καϊλή πήγε στο Κατάρ με εντολή της Μέτσολα, μίλησε για εργασιακές σχέσεις.

«Να υπογράψω να δω το παιδί μου»

«Από την πρώτη στιγμή πιέζεται να παραδεχθεί πράγματα που δεν έχει κάνει. Το περιβάλλον της, της έλεγε να υπογράψει πράγματα που δεν έχει κάνει και σε δυο μέρες θα είναι ελεύθερη», ανέφερε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και συμπλήρωσε:

«Έρχονται στιγμές που λέει: ‘να υπογράψω να δω το παιδί μου’, την άλλη μέρα λέει :’ τι να υπογράψω αφού δεν μπορώ να τεκμηριώσω πως το έχω κάνει’».

Ο δικηγόρος χαρακτήρισε «υποκριτές» τους μετέχοντες στο Ευρωκοινοβούλιο, σημειώνοντας πως, «οι ποινικές υποθέσεις δεν ξεκαθαρίζονται από το Κοινοβούλιο, αλλά από τα δικαστήρια» και τους κατηγόρησε πως «ψάχνουν μία εμβληματική προσωπικότητα, για να καταδικαστεί. Για να πουν ότι όποιος παρεκκλίνει, διώκεται. Είναι υποκριτές. Την θέλουν ως τρόπαιο».

Τέλος, ανέφερε πως αν είχαν εξεταστεί τα στοιχεία, η Εύα Καϊλή θα είχε αθωωθεί και επαναλαμβάνοντας τα περί κακής μεταχείρισής της από τη βελγική Δικαιοσύνη, είπε ότι, στην τελευταία επίσκεψη της κόρης της στη φυλακή, το 24 μηνών κοριτσάκι κρύφτηκε πίσω από μία καρέκλα για να μείνει μαζί της.