Τρέλανε κόσμο ο Μίλτος Τεντόγλου στο μίτινγκ του Λιέβεν. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του άλματος εις μήκος, λίγες ώρες μετά την ακύρωση της μεγάλης επίδοσής του (8,40 μ.) στο Τορούν λόγω… χρώματος παπουτσιών, έδωσε τη δική του απάντηση στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου μέσα στο ταρτάν και έκλεισε στόματα.

«Δεν με νοιάζει ένα άλμα στα 8,40μ. γιατί μπορώ να κάνω ένα ανάλογο όποτε θέλω», δήλωνε ο ίδιος το πρωί της Τετάρτης και λίγο αργότερα, επιβεβαίωσε ότι είναι σε θέση να κάνει πράξη όσα υπόσχεται. Σε έναν από τους καλύτερους αγώνες της ζωής του, πήδηξε στα 8.31 μ., 8,34 μ., 8,37 μ. και 8,41 μ. και έκανε την κορυφαία επίδοση στον κόσμο.

Τα φώτα στράφηκαν και πάλι πάνω του και το Twitter έπαθε παράκρουση. Οι χρήστες αποθέωσαν τον Τεντόγλου για το ρεκόρ του και το hashtag με το όνομά του έγινε πρώτο trend.

Αρκετοί ήταν αυτοί που εστίασαν στο γεγονός ότι έκανε πράξη αυτό που είχε υποσχεθεί στην οργισμένη ανάρτησή του, ενώ άλλοι τρόλαραν την World Athletics για την ακύρωση του άλματος.

«Στον σπουδαίο αθλητή μας για αυτό που του κάνανε με την ακύρωση του 8,40 ταιριάζει απόλυτα η φράση ‘Πώς τους πετσόκοψες έτσι ρε Μιλτάρα’», «Χαζοί είναι να τον ακυρώσουν πάλι; Μετά θα πάει και θα πηδήξει 9 μέτρα», «Είναι καιρός να μεγαλώνει τα σκάμα διαφορετικά θα έχουμε τραυματισμό», «Αφού δεν σας άρεσε το 8,40 πάρτε 8,41. Είσαι μάγκας!», είναι μόνο κάποια από τα tweets.

Διαβάστε τα παρακάτω