Ο Ολυμπιακός αφήνει για λίγο στην άκρη τη Euroleague, αλλά και το πρωτάθλημα για να στρέψει την προσοχή του στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος όπου θα διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο της σεζόν (μετά το Super Cup) και πρώτο για το νέο έτος.

Οι Ερυθρόλευκοι του Γιώργου Μπαρτζώκα έκαναν ένα καλό… ξεμούδιασμα με τον Ιωνικό στο κλειστό του Λαυρίου και τώρα προετοιμάζονται για το παιχνίδι των προημιτελικών απέναντι στον Άρη την Παρασκευή (17/2, 19:15).

Τις προηγούμενες εβδομάδες οι Πειραιώτες δεν είχαν στη διάθεσή τους τούς Κώστα Σλούκα και Άλεκ Πίτερς, με τον Αμερικανό όμως να επιστρέφει κανονικά στην δράση πριν λίγες ημέρες. Άρα το ερωτηματικό έχει να κάνει με τον πολύπειρο Έλληνα γκαρντ.

Ο «Σλούκι Λουκ» είχε ένα αιμάτωμα στη μέση από τον αγώνα με τη Μακάμπι στο ΣΕΦ και έκτοτε δεν είχε παίξει καθώς δεν ήταν 100% έτοιμος. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αφού προπονήθηκε κανονικά. Προσθέτοντας έτσι ακόμη μία σημαντική λύση στο ροτέισον του 57χρονου τεχνικού.