Πάνω από 34.000 είναι οι νεκροί σε Τουρκία και Συρία μετά τον καταστροφικό σεισμό τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.

Από τη γειτονική χώρα, συνέχισε να δίνει το ρεπορτάζ όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ Μανώλης Κωστίδης, ο οποίος δεν έκρυψε η θλίψη του για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στην Τουρκία αλλά και τα όσα βλέπει καθημερινά να εκτυλίσσονται μπροστά του.

Ο δημοσιογράφος μάλιστα, τη Δευτέρα το πρωί, στον «αέρα» της εκπομπής «Σήμερα», μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά του.

«Είναι η είδηση της καριέρας μου δυστυχώς αυτή η αποστολή, η χειρότερη αποστολή που έχω κάνει στη ζωή μου. Το να λέω εγώ «δεν αντέχω σε αυτό το σημείο, πάμε να φύγουμε»… νομίζω θα μου μείνει χαραγμένη για πάντα. Είναι η μεγαλύτερη καταστροφή της Τουρκίας, του αιώνα. Ό,τι και να πω εγώ δεν είναι υπερβολικό».

Τον λόγο πήρε και ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος ο οποίος τόνισε : «Κι εμείς αισθανόμαστε περήφανοι για έναν δικό μας λόγο, που είσαι εσύ εκεί που είσαι. Γιατί έχεις αφήσει πολύ μεγάλο αποτύπωμα σε αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση».