Γνωστός για το χαρακτηριστικό του χαμόγελο, ο σεφ με εκατομμύρια ακόλουθους Burak Ozdemir δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στα χαλάσματα. Ο καταστροφικός σεισμός των 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία έχει συγκλονίσει τον κόσμο. Οι διασώστες συνεχίζουν να δίνουν μάχη με τον χρόνο στα ερείπια.

Ο διάσημος σεφ Burak Ozdemir, γνωστός για τα πιάτα και το λαμπερό χαμόγελό του, βρίσκεται στην περιοχή Χατάι. Μια από τις πόλεις στην Τουρκία που χτυπήθηκαν άγρια από το σεισμό των 7,8 Ρίχτερ αλλά και αυτόν των 7,6 Ρίχτερ που ακολούθησε.

Λέκκας για σεισμό σε Τουρκία: Θα απαιτηθούν πάνω από 20 χρόνια για να επανέλθει η περιοχή

Με 69,4 εκατομμύρια followers στο TikTok, 44 εκατομμύρια followers στο Instagram και 8,47 εκατομμύρια συνδρομητές στο Youtube, ο Burak Ozdemir, γνωστός με το διαδικτυακό του ψευδώνυμο CZN Burak, καταγράφει εικόνες από τη γειτονική Τουρκία μετά τον πολύνεκρο καταστροφικό σεισμό.

@cznburak♬ orijinal ses – cznburak

Κλαίει με λυγμούς στα χαλάσματα στην Τουρκία

Σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του, ο διάσημος σεφ Burak Ozdemir κλαίει με λυγμούς για την ανείπωτη καταστροφή. Μοιράζεται μια άκρως συναισθηματική έκκληση για την ανακούφιση των ανθρώπων μετά τον καταστροφικό σεισμό.

«Σας παρακαλώ, όποιος μπορεί να βοηθήσει πρέπει να το κάνει. Υπάρχει κόσμος εγκλωβισμένος, σε κακή κατάσταση. Μας στέλνουν μηνύματα. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πέρα από το να κοινοποιήσουμε» σημειώνει δακρύζοντας ο Burak Ozdemir.

@cznburakYolculuk Hatay’a ve sırayla diğer illerimize Tırlarımızı çıkartıyoruz😔🤲♬ orijinal ses – cznburak

Σε άλλο βίντεο είναι μπροστά στα χαλάσματα με κόσμο που ψάχνει τους δικούς του. Σε ένα ακόμα από αυτά που έχει ανεβάσει στα social media καταγράφει την ανθρωπιστική βοήθεια που έχει φτάσει στην περιοχή. Κάνει ό,τι μπορεί για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο μετά τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία.

O Burak Ozdemir, ιδιοκτήτης αλυσίδας εστιατορίων, ειδικεύεται στην κουζίνα από το Hatay, μιας από τις επαρχίες που επλήγησαν σοβαρά από τους πρόσφατους καταστροφικούς σεισμούς.

@cznburakLütfen 🚨♬ orijinal ses – cznburak