Την υπόθεση του Ατρόμητος – ΑΕΚ, ως δικηγόρος της ομάδας του Περιστερίου, ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή μίλησε για τη συνομιλία που είχε με τον ισχυρό άνδρα του Ατρομήτου, Γιώργο Σπανό, αλλά και για την υπόθεση, τονίζοντας μάλιστα ότι οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ μπορούν να παρέμβουν ως έχοντες έννομο συμφέρον.

«Μου τηλεφώνησαν το βράδυ τόσο ο Γιώργος Σπανός, όσο και ο δικηγόρος του Ατρομήτου και μου ζήτησαν να συμμετάσχω στην διαδικασία. Ζήτησα ορισμένα πράγματα από τους ανθρώπους της ομάδας και θα τα έχω στη διάθεσή μου και ήδη έχω αποδεχτεί την πρόταση», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και συνέχισε:

«Έχει προγραμματιστεί το Μονομελές πρωτοβάθμιο δικαστήριο για την Πέμπτη, όμως έχω υποχρεώσεις με την δίκη του Άλκη Καμπανού και θα προγραμματιστεί για την Παρασκευή. Εάν κάποια από τις δύο πλευρές δεν ικανοποιηθεί με την απόφαση δικαιούται να ασκήσει έφεση και εάν ούτε εκεί ικανοποιηθεί η μια ή η άλλη πλευρά μπορούν να προσφύγουν στο CAS», τόνισε επίσης ο γνωστός ποινικολόγος.

«Η άποψή μου είναι πως το να μετράνε με μεζούρες τα δοκάρια πριν καν αρχίσει το παιχνίδι είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Θεωρώ ότι ο Ατρόμητος θα δικαιωθεί. Νομικά προβλέπεται και παρέμβαση από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ως έχοντες έννομο συμφέρον», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.