Αποτελούσε μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες. Κάποτε ίσως να ήταν και η πιο όμορφη Ελληνίδα από όλες, ενώ τώρα ετοιμάζεται να γίνει μαμά.

Ο λόγος για την Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία όπως είναι αναμενόμενο δέχεται καθημερινά πολλά μηνύματα στο Facebook της από θαυμαστές.

«Θέλω να γίνω σκλάβος σου…»

Ωστόσο, ένα από τα πιο ιδιαίτερα μηνύματα η Τζούλια Αλεξανδράτου το έλαβε πριν από αρκετά χρόνια.

Τότε, ένας συγκεκριμένος νεαρός, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και της έκανε μια πρόταση σεξουαλικού περιεχομένου, ζητώντας να… γίνει σκλάβος της.

«Καλησπέρα, κυρία Τζούλια. Θα ήθελα να γίνω σκλάβος σας. Θα είμαι πολύ υπάκουος, θα κάνω ό,τι μου λέτε, θα μπορείτε να με εκμεταλλεύεστε οικονομικά. Έχω φετίχ με τη γυναικεία κυριαρχία» έγραψε ο νεαρός, ο οποίος δεν παρέλειψε να στείλει στην εκρηκτική celebrity και φωτογραφία του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για έναν μελαχρινό άντρα γύρω στα 25, αρκετά γοητευτικό, γυμνασμένο και με μούσι.

Όσο για την αντίδραση της Τζούλιας στην kinky πρότασή του; Έβαλε τα γέλια και βέβαια δεν μπήκε καν στον κόπο να του απαντήσει…

«Μόνο με χιούμορ μπορείς να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιους τύπους. Δέχομαι καθημερινά μηνύματα από διάφορους “τρελούς”. Ομολογώ όμως ότι κάτι τέτοιο δεν μου είχε ξανατύχει» είχε πει τότε η Τζούλια Αλεξανδράτου, σχολιάζοντας την πρόταση του εν λόγω νεαρού.