Ένα ακραίο περιστατικό σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες σε διαμέρισμα της Αθήνας, με έναν 22χρονο να πέφτει θύμα των άρρωστων ορέξων ενός διεμφυλικού ατόμου, το οποίο τον βίασε.

Τι συνέβη

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., στις 29 Ιανουαρίου ένας ημεδαπός έκλεισε ραντεβού με ένα άτομο που παρουσιάστηκε ως γυναίκα σε ιστοσελίδα ερωτικών αγγελιών, με τον τόπο συνάντησης να είναι ένα διαμέρισμα στο Νέο Κόσμο.

Όταν ο νεαρός έφτασε στο σημείο του ραντεβού, αντιλήφθηκε ότι το άτομο που του παρουσιάστηκε ως γυναίκα ήταν διεμφυλικό, με τον 22χρονο να υποστηρίζει ότι θέλησε να διακόψει τη συνάντηση και να αποχωρήσει.

Ωστόσο, το διεμφυλικό άτομο είχε επιθετική διάθεση εναντίον του 22χρονου, τον ακινητοποίησε και προχώρησε στο βιασμό του.

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Στη συνέχεια ο 22χρονος μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως προκειμένου να καταγγείλει όσα βίωσε στο «ροζ» διαμέρισμα.

Οι αστυνομικοί συνέταξαν τη δικογραφία, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η προανάκριση για το συμβάν. Παράλληλα, δόθηκε εντολή ώστε ο 22χρονος να εξεταστεί από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν ισχύουν όσα κατήγγειλε.