Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (3/2) στο πλατό του ΑΝΤ1. Η Μαρία Αναστασοπούλου έφυγε στα μισά του «Καλημέρα Ελλάδα», με τον συμπαρουσιαστή της, Γιώργο Παπαδάκη, να της εύχεται να πάνε όλα καλά. Τη θέση της δημοσιογράφου πήρε μετά τις διαφημίσεις ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

«Λοιπόν, φύγε Μαρία, φύγε», της είπε ο Γιώργος Παπαδάκης. Και πρόσθεσε απευθυνόμενος στους τηλεθεατές: «Το Μαράκι έφυγε γιατί έχει μια υποχρέωση. Δεν είναι τίποτα σοβαρό».

Πέτρος Φιλιππίδης: Μηνύσεις από τον ηθοποιό στις τρεις καταγγέλλουσες

«Φεύγω, παιδιά. Καλή συνέχεια», αποκρίθηκε η Μαρία Αναστασοπούλου. «Θα τα πούμε τη Δευτέρα. Όλα να πάνε καλά, ξέρεις εσύ, δεν λέω τίποτα παραπάνω», της απάντησε ο παρουσιαστής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Η αποχώρηση από τον ΣΚΑΙ

Η Μαρία Αναστασοπούλου τη φετινή σεζόν βρίσκεται κάθε πρωί δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη. Η δημοσιογράφος άλλαξε φέτος κανάλι μετά από 15 χρόνια και βρίσκεται πια στο δυναμικό του ΑΝΤ1.

«Η σχέση μου με τον ΣΚΑΙ δεν έχει να κάνει με αριθμούς. Ήμουν εκεί από παιδάκι, κάνοντας πρακτική στο Πανεπιστήμιο. Συμπλήρωσα φέτος 15 χρόνια. Γίνονταν κάποιες συζητήσεις και είχαν γίνει αρκετές προτάσεις κι από άλλους σταθμούς. Έγινε η πρόταση από τον Γιώργο Παπαδάκη κι ήταν σε εξέλιξη η διαπραγμάτευσή μου με τον ΣΚΑΙ. Μετά από μερικές εβδομάδες είπα το “ναι” στον Γιώργο. Βέβαια αυτό που σκεφτόμουν ήταν σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η συνεργασία, πώς λες “όχι” στον Γιώργο Παπαδάκη», δήλωσε σε συνέντευξή της η Μαρία Αναστασοπούλου για την απόφαση να αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Και συνέχισε: «Γίνονται οι προτάσεις, αποφασίζεις αν σε αφορούν και μετά βλέπεις τι άλλο υπάρχει. Με τον Δημήτρη (σ.σ. Οικονόμου) ήμασταν μαζί έξι σεζόν και την εκπομπή τη χτίζαμε μέρα με τη μέρα. Είχα καψούρα με αυτήν την εκπομπή και την πρωινή ζώνη. Αποφάσισα όμως ότι είναι φοβερή πρόκληση να έχω στο βιογραφικό μου ότι συνεργάστηκα με τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο Γιώργος είναι αυτός που είναι, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου με τη δουλειά του και λέω κοίτα πόσο ετερόκλητο και διαφορετικό θα ήταν να σταθείς δίπλα στον Γιώργο».